Alexandra Falk

2015-06-13
11:20:33

Bröllopet 23 Maj


Trots en ovaligt kall och blöt Maj så var vädret på vår sida pingsaftonen den 23 Maj, bortsett från att vårvindarna var lite väl friska dagen innan och under natten vilket resulterade i att partytältet häll på att blåsa iväg! Solen sken och inte en droppe föll från himlen i vårt lilla Bellö.
14:00 vigdes vi uppe i naturreservatet Norrsånna Lövskog, invid Mycklaflon.
 
Min underbara systerdotter Rebecca tjänstgjorde som brudnäbb, det gick i rasande fart mot vigselplatsen!
 
Vi mussiserade varsina sånger åt varandra, Stefan spelade gitarr och bjöd på en winnerbäckmelodi med egenskriven text angående den dagen vi för första gången träffades och den dagen vi förlovade oss! En mycket vacker sång som gjorde mina ögon glansiga!
Själv sjöng jag accapella, eftersom jag inte hunnit öva på guran, det blev Greensleevs, men det var svårt att komma efter en sån tallang som min blivande man!
Efter vigseln blev  det kramkalas och riskastning, vilket jag hade i bh:n ända in på kvällningen! Här har vi några ur de yngre i skaran, fråga mig inte vad jag gör men det är väl något kul som någon berättar!
Toastmastern, min bror Richard och hans man och sidekick Henrik stod för upphällningen av champangen och Pommacen, kusinen Alexander Alexander övervakar det hela!
 
Skål! Lägg märke till min fina brudbukett! När vi stod och väntade på att få dyka upp på kullen, kom jag på att jag inte hade något i näven! Efter all planering och allt bestyr hade jag totalt glömt bort brudbuketten! Aja, man tager vad man haver, omkring oss där vi stod växte blåbärsris, mandelblom och gökärt, små söta växter som passade alldeles utmärkt dagen till ära! Temat var naturligt, både i klädsel, dukning och umgänge! Varför inte en enkel, naturlig brudbukett?
 
Sötaste Rebecca med sin blivande Robin
 
Efter vigseln var det middag i Bellös församlingshem, och där underhöll vi varandra med härliga tal, berättelser, skratt och sång. Vår härliga granne Ingrid hade skrivit en sång dagen till ära som vi sjöng tillsammans!
 
Efter god mat och dryck var det dags för tårta! Den var riktigt smaskig!
 
I slutet av middagen var det presentöppning och vi fick många fina gåvor, allt från presntkort och pengar, till blommor, kylskåpsmagneter och lyxsalt från Bolivia!
 
Detta blev till den bästa dagen i våra liv! Allt blev bättre än vad vi trott! Tusen, och åter tusen tack till er alla som deltog och hjälpte till på vårat bröllop!
 
Massor av kramar från herr och fru Falk!