Alexandra Falk

2014-04-30
17:30:09

Sista April

Tänk va tiden går! Idag är det den 30 April, Valborgsmässoafton. Av någon underlig anledning minns jag många Valborgsaftnar, trevligt firande. Senare ikväll ska jag och Stefan bege oss till badplatsen här i Bellö för att kika på elden, vad är väl en Valborg utan en eld?
 
Det har varit en kort vecka, fradag på onsdagen, men den har inte varit mindre hektisk för det. Har varit engelska- och tysklärare för klass 7-9.
 
Veckan har också bjudit på härligt vårväder, över 18 grader varmt och sol! Körsbärsträden har slagit ut, såg även idag att häggen utanför skolan slagit ut. Noteras bör också att jag sett humleblomster, syrénerna börjar komma igång också och det växter så det knakar i både växthus och land.
 
Nu har vi fått grönt ljus att bygga om dasset till hönshus, behöver kanske lite hjälp av min lille far ändå, så det blir rätt menar jag, att sy är en sak, men snickra...
 
Framåt på schemat står dessutom att skruva ner brandtrappan så vi slipper få ovälkommet besök utanför sovrumsfönstret samt få bort lekparken (kattlådan).
 
Ha en trevlig Valborg allesammans och ha det mysigt framför eldarna!
 
Snart blir det höneburbyggning
 
Kattmyntan är Vinters favorit i växthuset
 
Syrénen är på G!
 
Holken är uthyrd till familjen blåmes i år
 
Maya gör konster i trädgården
 
Vinter hälsar glatt alla välkomna besökare, Välkomna!
 
Det växer för fullt i växthuset