Alexandra Falk

2014-02-19
21:36:34

Mässa och kalas

I söndags var det först mässfiring i Ingatorp kyrka med Bellö-Ingatorp kyrkokör. Prästen var dock bokstavligen tagen på sängen i och med att han under natten fått samtal om att den prästen som annars skulle haft mässan, kört rakt in i skogen med bilen, och nu låg herr präst på akuten. Den andre herr prsät fick rycka in på sin lediga dag och visste knappt var det var för tema, allt gick dock enligt "boken" så det gick alldeles utmärkt!
 
Som alla mässor, tar en mässa något längre tid än en gudstjänst, men tillslut var det över och den röda blixten for i något snabb hastighet, hem till Klockargården för att hämta paket och sambo, därefter begav vi oss upp till Tranås. Efter en timme var vi framme och firade Izabella och Elvira!
 
 
Det var mycket trevligt, god mat och skoj. Alfred tog beslag på Stefan och de tillbringade större del av tiden på Alfreds rum, lekande med tåg, lego, ritplatta, bokläsning och sjuklek. Stefan var alltså byggmästare, bibliotekare, berättare, konstnär, doktor och patient, under Alfreds övervakning, så söta!!!
 
 
Tack för ett skoj kalas, familjen på Åskvädersgatan! Ni är toppen! :)