Alexandra Falk

2013-06-09
17:21:00

Långhelgsbad, bus, Maya och Svenska flaggan

Simba filosoferar
 
 
Det har varit en härlig långhelg med sol, ledighet, skoj och annat spännande.
I onsdags kom Maya, en liten trefärgad tjej med mycket klös i. Det blev dock mycket morr och fräs från oss alla. Vinter är van att det kommer nya katter, lite morrande blev det bara för han är och ser ut som alfa-ledaren i huset (bortsett från husse). Jag däremot var tvungen att hävda mig o var lite extra arg. Maya var dock inte sämre , hon till och med reste rygg mot oss, usch.
 
 
Det tog några dagar för mig att smälta att jag blivit mittenkisse, men nu börjar jag sova i sängen igen och morrar inte längre, det är mest Maya som står för oväsendet. Jag vill gärna leka ch försöker busa med henne ibland, men hon är fortfarande lite blyg. Det är som sagt mycket klös i den lilla damen.
 
 
I torsdags var det nationaldag, hjälpte som vanligt matte att hissa flaggan. Den är mycket smaskig att bita i, synd att den ska vara så högt uppe i luften hela tiden... Dagen förflöt som de andra dagarna. Gick ut vid åtta, kom och gick några gånger under dagen när matte ropade. Kom in vid ca halv åtta och fick därefter inte gå ut för matte säger att räven är ute då... Konstigt nog brukar han vara ute olika tider, ibland kommer han inte förens 22... 
 
 
Matte leker en hel del med lilla Maya, annars blir hon ledsen. Vi (jag och Vinter) har dock fått ta över en del av underhållningen när vi kommer in. Det är bra för vår relation säger hon... För det mesta sitter vi och tittar på varandra, men är hela tiden sugna på att busa med varandra! Det är svårt för matte att ta kort på Maya, hon är som ett kvicksilver, kan fara iväg som en kanonkula!
 
 
Den som syns minst till av oss är herr Vinter. Han går ut åtta och kommer in vid ca 18. Vet inte riktigt vad han hittar på, antingen sover han i kyrkans gamla likbod eller i en närliggande syrénberså... I fredags kom han hem och var helt bllöt i bakdelen... Antagligen hade han badat i sjön... Efter att ha direkt rullat sig i sandlådan ville inte husse ha honom i sängen av någon anledning. dagen innan, på självasta nationaldagen, fångade han en liten rolig avlång leksak, med gula prickar på huvudet. Matte skrek och husse vågade inte ta i leksaken, utan kastade iväg den över staketet.
 
En helg med massa roliga saker, och en ny kompis, en lillasyster, som jag ska lära allt jag kan (inklusive allt bus)!
 
Ha det spinnigt!
//Simba - Röda Faran